Tapahtumat Lahti-Vesivehmaalla 2018


Tämä on alustava lista toimitettujen tietojen perusteella. Lentokentän toimintaa rajoittavat tai sulkevat tapahtumat on ilmoitettu jäljempänä listatun tapahtuman yhteydessä. Kaikki lentokentän muuta toimintaa rajoittavat tapahtumat ja tilaisuudet ovat maksullisia. Maksuttomille tapahtumille ei anneta mitään etuoikeuksia muuhun toimintaan nähden, joskin tilannekohtaisesti ko. toimijoiden tulee sopia lyhytaikaisista järjestelyistä lentoturvallisuus huomioiden.

Nykyisin NOTAM tehdään vain tilanteista, joissa lentokenttä on suljettu tai käytettävyys (maassa) rajoitettu.

Tiedot on laitettu listalle saapumisjärjestyksessä ja päällekkäisyyksien kohdalla myöhemmin ilmoitettu tapahtuma on jätetty pois. Varapäiviä ei ole hyväksytty, niistä sovitaan erikseen jos tarvetta ilmenee. Listaa voidaan 15.3.2018 saakka vielä täydentää, sen jälkeen tiedot ja päivitykset ovat tapahtumakalenterissa, sivun oikeassa alakulmassa. Toimintaa rajoittavista tai kentän sulkevista tapahtumista tehdään aina erillinen sopimus.


Toukokuu

10.-13.5. Enduromoottoripyörien Cross Coyntry -kilpailu Vesivehmaa Grand National (VGN). Tapahtuma on to-su, joista pe-la on kilpailupäiviä, torstai ja sunnuntai rakennus- ja purkupäiviä. Tapahtuma ei sulje koko kenttää lentotoiminnalta. Kiitotie 07/25 rullausteineen on ilmailukäytössä, samoin asemataso. Rullaus ja koneiden siirtely saattaa Lahden IK:n hallin suunnalta olla hetkellisesti rajoitettua. Lennokkien lennätyspaikka ja laskuvarjohyppyjen laskeutumisalue ovat pois käytöstä tapahtumapäivinä, samoin kiitotiet 18/36 sekä 12/30.

19.–25.5. Vesivehmaa Open -purjelentokilpailu, Padasjoen lentokerho ry. Kilpailu on la-pe

25.–26.5. Jokamiehen kiihdytyspäivä (pe järjestelypäivä) FHRA ry, Lentokenttä suljettu lentotoiminnalta perjantai-illasta lauantai-iltaan

Kesäkuu

9.6. Ilmailupäivä Vesis ry & kumpp. Tapahtuma lauantaina klo 11-15, järjestelyitä asematasoalueella ja kiitotien 18/36 alueella jo perjantai-iltana. Kaikki ilmalijat tervetulleita, erityisesti lentäen, samalla Fly in, lentokoneilla saapuville tarjotaan pullakahvit. Tapahtuma suunnattu Päijät-Hämäläiselle yleisölle, sopiva perhetapahtuma.

Heinäkuu

26.–28.7 Laskuvarjourheilun kupukuviohypyn SM-kilpailut, järjestäjänä Hämeen Laskuvarjourheilijat (HLU). Ajoittain vilkasta laskuvarjohypptoiminaa, ei rajoita muuta lentotoimintaa.

30.7.-5-8. Alustava varaus laskuvarjohyppytapahtumaan (ei ole sovittu vielä mitään)

Elokuu

24.-25.8. Jokamiehen kiihdytyspäivä (pe järjestelypäivä) FHRA ry, Lentokenttä suljettu lentotoiminnalta perjantai-iltapäivästä lauantai-iltaan

Syyskuu

--

Lokakuu

7.10. Jokamiesluokan autokisat (Jokkisradalla) Vääksyn Ua ry (tapahtumasta vain alustava tieto), jos järjestetään, ei vaikutusta lentotoimintaan.