Tiedote 2/2013 (17.4.2013)

Tiedote 2/2013 (17.4.2013)

Päijät-Hämeen lentokenttäsäätiö

1.    PÄIJÄT-HÄMEEN LENTOKENTTÄSÄÄTIÖN HALLINTO

Lentokenttäsäätiön hallitukseen kuuluvat v. 2013:

Harry Nordström     puheenjohtaja
Petri Soppi    vpj.
Arto Hottola
Risto Niemi
Esa Kosonen
Jorma Vaskelainen
Pekka Kääriäinen

Hallintoneuvoston uusi kaksivuotiskausi 2013-15 on alkanut kevätkokouksella 11.4. Hallintoneuvostoon kuuluu tällä hetkellä 15 jäsentä ja heidät ovat nimenneet alueen kunnat; Asikkala, Lahti, Heinola Padasjoki ja Sysmä. Edustajia on myös Kauppakamarilla, Päijät-Hämeen liitolla, Hämeen Yrittäjillä sekä Lahden Ilmailukerholla. Hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii Juha Rostedt (Lahti) ja varapuheenjohtajana Tommi Piekkola (Asikkala).

Lentokenttäsäätiön sihteerinä toimii Jukka Salokannel, joka on myös lentokentän päällikkö.

Säätiön sääntöjä ollaan parhaillaan muuttamassa. Ne ovat yli 40 vuotta vanhat ja tarvitsivat päivitystä ja täsmennyksiä. Sääntömuutoksen 1. käsittely on suoritettu ja 2. käsittely on seuraavassa hallintoneuvoston kokouksessa.


2.    LASKUVARJOHYPPYTOIMINTA VAKIINTUMASSA

Hämeen laskuvarjourheilijat ry tiedottaa muille Vesivehmaan ilmailutoimijoille seuraavaa:

Hämeen laskuvarjourheilijat ry jatkaa toimintaansa Lahti-Vesivehmaan lentokentällä myös vuonna 2013. Muutoksena on, että HLU Ry ei jatka enää vuokralla Lahden Ik:n tiloissa vaan on rakentamassa omaa uutta kerhorakennusta kenttäalueen tuntumaan, Metsähallitukselta vuokratulle alueelle. Rakennustyöt alkavat huhtikuun loppupuolella ja jatkuvat ainakin juhannukseen asti, riippuen kuinka nopeasti rakennus etenee. Tontille tullaan myös vetämään uusi vesijohtoliittymä joka aiheuttaa kaivuutöitä ja väliaikaisesti tiekatkoksia. Tiekatkoksista tiedotetaan erikseen. Tontti ja kerhorakennus sijoittuvat Mike Suviranta Oy:n hallin länsipuolelle naapuriksi.

Toivotamme kaikki EFLA:n ilmailijat tervetulleiksi kahville kun kerhorakennus on valmis.