Tapahtumakalenteri

Enduromoottoripyörien kilpailuPerjantai  15.9.2023 - Lauantai 16.9.2023 - Lentokentän pohjoiskulma

Salpauselän moottorikerho järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa moottoripyöräkilpailut enduropyörillä. Varsinainen kilpailupäivä on lauantai 16.9.2023. Kilpailussa on useita sarjoja, joten kilpailulähtöjäkin on useita lauantain aikana.

Kilpailureitti on pääosin maastossa lentokentän ulkopuolella, mutta kilpailukeskus on lentokentän pohjoisosassa ja varikko-, pysäköinti ja tukitoiminnot ovat kiitotiellä 18/36 sijoitettuna mahdollisimman lähelle kiitotien 36 (pohjoinen) loppupäätä.

Ilmailukäyttöön jää edelleen kiitotie 07/25 sekä asemataso ja tankkauspaikka. Kilpailun järjestäjä huolehtii, että tarvittaessa rullausyhteys Aeropolen hallin ja kiitotien 07/25 välillä säilyy koneiden siirtelyä varten. Kilpailun lähdöt voivat kuitenkin aiheuttaa odotusta ja joustotarvetta Aeropolen hallilta toimivalle lentotoiminnalle.

Tapahtuman rakennustyöt alkavat ainakin päivää aiemmin ja purkutöitä ajoittuu sunnuntaipäivälle.

Lentokentän kiitotie 18/36 on suljettu lentotoiminnalta pe 15.9. klo 8.00 alkaen su 17.9. klo 20 saakka. Ajat ovat tässä kalenteritiedotteessa Suomen aikoja. Muilta osin lentopaikan lentotoiminta voi toimia normaalisti.

Asiasta julkaistaan erikseen NOTAM.